Bestuur

Ons clublokaal

Deze info klopt momenteel niet. We hebben een tijdelijk nieuw adres. Zie Home-pagina.

 

Waar? Café Britannia, Heusdendorp 10, 9070 Destelbergen-Heusden

 

We komen samen in de zaal achter het café. Bezoekers komen via het café binnen. Handelaars kunnen met al hun gerief binnen via “De Relex”, Zandakkerlaan 2. U kan op de parking van de drankhandelaar in- en uitladen maar u mag daar niet parkeren.

 

Parking:

Heusdendorp heeft een grote, niet betalende parking. Let wel op, op enkele plaatsen moet de parkeerschijf gelegd worden en deze is maar 2 uur geldig. Dit is zo op een deel van het plein voor Café Britannia en een paar aanpalende straten.

 

Bereikbaarheid met het openbaar vervoer:

Vanaf Gent Sint-Pieters kunt u bus 27 naar Dendermonde nemen. Deze stopt vlak bij Heusdendorp aan de Sint-Barbarastraat waar u afstapt. U gaat de hoek om en bent aan Café Britannia. Deze bus rijdt echter maar om de 2u, de eerste bus op zaterdag is om 13.38u aan Gent Sint-Pieters en komt aan in de Sint-Barbarastraat om 13.56u.Terugkeren kan ook om de 2 uur en dan wel om 14.59u en 16.59u.

U kunt eveneens bus 34 nemen, deze bus gaat naar Wetteren en stopt zowel bij Gent Sint-Pieters als bij Gent Dampoort. De bus rijdt om het uur en vertrekt bij Gent Sint-Pieters telkens 15 minuten na het uur en bij Gent Dampoort 29 minuten na het uur. Als u deze bus neemt stapt u af te Heusden Tramstatie en gaat dan nog de tramstraat door (ongeveer 500m) dan bent u op Heusdendorp, op nog een 30m van Café Britannia. Terugkeren is telkens 35 minuten na het uur.